torsdag 26. april 2007

Skal kvinner bli voldtatt, bare fordi om de flørter?

Er det altså blitt slik i dette landet at en kvinne som flørter, de fortjener å bli slått/banket opp, truet på livet, bli maksimalt ydmyket, etterlatt blodig og med revnet tøy? Etter undersøkelsen som Amnesty har fått utført, der får vi opplyst at halvparten av norske menn synes slikt er OK! Jeg vil nesten kaste opp, for jeg blir kvalm av mindre..

Nei, jeg stiller et stort spørsmålstegn ved denne nokså useriøse undersøkelsen. Det er ikke vanskelig å se at den politiske agenda er forhåndsdefinert av oppdragsgiver. La det bare være helt og klinkende klart, at ingen mann, på noe tidspunkt, har noen som helst rett til å krenke et annet menneskets integritet på den måten voldtekt er!

Det er også veldig påfallende at en slik rapport kommer i disse dager, da vi i den senere tid har hatt mange voldtekter og overgrep mot kvinner begått av diverse menn med ikke-etnisk norsk bakgrunn. Motivet som Amnesty har med sin rapport er kanskje å vise at etniske nordmenn ikke er stort bedre selv? Og hvorfor blir alle i denne undersøkelsen beskrevet som ”nordmenn” - når vi veit at Oslo snart består av 50% fremmedkulturelle?

Og hvordan er egentlig spørsmålene stilt? I hvilke setting flørter kvinner, og hvilke grad av flørting snakker vi om? Mener disse menn som er spurt at det fortsatt er OK om denne voldtekten gikk ut over deres egen mor, sin egen søster eller kanskje hans egen datter? De mener kanskje videre at ei prostituert kvinne også er der for å bli voldtatt?

Disse syke personene som virkelig mener at kvinner fortjener å bli voldtatt, dette er ikke mannfolk! La det være helt klart! Dette er ynkelige mennesker, tapere og redde menn i en mannskropp, som kun fortjener å bli buret inne på livstid! For de har ingenting i et åpent samfunn å gjøre. I dette kalde og menneskefiendtlige samfunnet som snart ikke består av annet enn kjøp og salg – og hvor pengene er i ferd med å ta lykken fra oss – da trenger vi all den flørt vi kan få fra kvinnene – mer enn noen gang før.

Ja, voldtektsforbrytere fortjener å bli straffet beinhardt, uansett hvor det skjer, og hvordan det skjer! Dette dreier seg om menneskeverd, og dessverre har vi fått en del individer her i landet med forstokkede og et forkvaklet syn på kvinner. Dessverre mener de at norske kvinner er horer og fritt vilt som de bare kan forsyne seg av. Det er vel snart på tide at UDI innfører et kurs i hvordan vestlige kvinner skal omgås. Og Amnesty burde vel verre de første som hilste et slik kurs velkommen?

Likeså burde norske aviser holde seg litt for gode og være litt mer kritiske når de publiserer slike useriøse undersøkelser! En bør være litt mer edruelig i sin iver i å henge ut nordmenn!

Narvik, 25.04.07.

Amund Garfors

Ingen kommentarer: