lørdag 21. april 2007

Ønsker regjeringen å avkristne landet?

Maken til dobbelmoral skal vi leite lenge etter. AP overtok jo denne saken fra hyklerne i Krf, så slik sett passer de godt sammen. Politikere er stort sett av samme ulla. Men det går ganske for vidt når Giske først bruker de spilleavhengige som buffer og dårlig kamuflasje, for å fjernet alle disse spilleautomatene. For nå påtvinger Giske samtlige av landets kommuner å ta imot andre typer automater – slik at Staten skal kunne håve inn penger fra disse stakkars spilleavhengige. Det er bare utrolig at Giske klarer å være en slik hykler, men politikere klarer jo det meste…

Også de kommunene som har sagt ifra at de ikke vil ha dette svineriet, de skal likevel være så god å ta imot. Ingen skal slippe unna – for nå er det Staten sjøl som skal suge blodpengene ut av disse stakkars avhengige ”spillenarkomane” som ikke greier å holde seg unna disse maskinene!

Å unnskylde seg med at dette er andre typer automater som er ”snille” og ikke lager lyd, etc. etc. det holder ikke. Tross alt dreier det seg uansett om et spill, der man kan vinne store penger!
Jeg hørte her forleden Psykiater Hans Olav Fekjær møtte Trond Giske i en diskusjon på radio. Fekjær argumenterte svært godt mot å utplassere disse automatene, og han minnet Giske om at det var umulig å lage ”ufarlige” automater som gir et så stort overskudd som kulturminister Giske ser for seg. Men Fekjær snakket forgjeves. Disse såkalte ”snille” automatene viser seg nå å ikke være så veldig snille likevel. Men alle Fekjærs argumenter prellet av som vann på gåsa, hos denne nokså arrogante og selvgode politikeren.

Giske bør legge seg på minne, at hvem det er som eier eller driver automatene, det er de spillegale/avhengige fullstendig uinteressert i. Han kan spare seg pene ord om frivillige organisasjoner og idrettslag etc,. som må hjelpes økonomisk – for dette skal altså nå gjøres ved andre menneskers undergang! Det er så umoralsk at en vanskelig kan forstå at noen i det hele tatt vil eller ønsker å forsvare dette uvesenet.

Når det så i tillegg også opplyses at regjeringen vil bruke MAKT for å få utplassert spilleautomatene – da er grensen nådd for all anstendighet!
Regjeringspartiets representanter skryter til stadighet av at Norge er ”verdens rikeste, verdens beste og har økonomisk frihet” til å handle som vi sjøl vil.
Ja da bør de også kunne bevise at landet ikke styres av kriminelle ”automathalliker”!

Landet burde ha økonomisk ryggrad – god nok til å støtte oppunder frivillige organisasjoner, idrettslag osv., uten å ødelegge enkeltmenneskenes økonomiske liv. Alt sammen er ren umoral. Det tragikomiske her er at jeg enda ikke har hørt hvorfor nasjonalisering av spilleautomater er nødvendig, for å få den kontrollen på tilbudet som er ønsket av politikerne.

Å nei, de lurer ikke meg. Dette handler kun om kontroll av penger!

Narvik, 29.03.07

Amund Garfors

Ingen kommentarer: