tirsdag 24. april 2007

SSB: Sterk økning i innvandringen

Siste nytt fra Statistisk Sentralbyrå (SSB) var ikke bra. Dette ser stygt ut! Gamle Norge vil fort forandre seg til et ukjent land. Og de fleste av innvandrerne vil altså være fra Afrika og Asia – der levesettet de er vant med vil bli vanskelig å kombinere med vårt.

Når man ser på det kaos og den galskap dagens mennesker i Somalia lever under, da må jeg bare undre meg over hva disse innvandringsforkjemperne mener at Norge kan lære eller få av positive innslag fra en slik kultur? Og så kan en jo lure på hvordan befolkningssituasjonen når den tiden kommer, ser ut i islamske land, som vi stadig henter folk fra?
På hvilke måter vil en menneskefiendtlig og antisemittisk voldsdoktrine ha noe som helst positiv innflytelse på norsk kultur og væremåte? Har vi virkelig noe å lære derfra?

Ja ifølge SSB vil altså innvandrerbefolkningen vokse meget sterkt, fra 365000 i dag – til mellom 1 og 2 millioner i 2060 – altså om vel 50 år! Det viser resultatene fra den første framskrivningen av innvandrerbefolkningen.
Den omfatter personer født i utlandet av to utenlandske foreldre, og deres barn født i Norge fra fire forskjellige grupper av land.

Det som er verdt å merke seg er at statistikken neppe tar hensyn til den økende oppslutningen rundt nasjonalisme og/eller innvandringsmotstand som uten tvil vil øke i åra framover, og ikke minst provosert fram av myndighetene som ikke vil lytte til folket.
Det er ingen som kan vite hvor vi er i 2060. Og kanskje har Europa da stengt alle grenser?

Kanskje vil miljøkatastrofer i forbindelse med global oppvarming drive flerfoldige titalls millioner av mennesker i fattige land på flukt? Og skal da Norge atter stille seg til disposisjon? Vi som er oppe i åra får kanskje være glad at vi da ligger 6 fot under torva, for noe særlig lystig framtid går vi neppe i møte.

Så får vi bare håpe at dette eksperimentet vil gå bra, for det blir de som er barn i dag som vil måtte rydde opp etter de som la alt til rette, når den tiden kommer.., Og for å sitere min gode venn George W Bush: Evil will only prevail when good men do nothing…

Narvik, 24.04.07.

Amund Garfors

Ingen kommentarer: