lørdag 21. april 2007

Ære være Kadra!

Jeg så disse to modige muslimske kvinnene på kvelden diskusjonsprogram på NRK. Snakk om tøffe damer! Disse to hadde mer mot og større troverdighet enn hver eneste norsk politiker til sammen. Jeg er svært imponert over at det er muslimske kvinner som må stå på barrikadene i dette landet, mens våre egne ikke har verken baller eller mot til å si sannheten, slik disse to flotte jentene klarte.

Retten vår til å leve livet vårt som vi sjøl ønsker, den retten blir nå truet mer og mer i det norske samfunnet. Og det fikk vi til fulle bevis på natt til torsdag, da åtte feige somaliere i Oslo gikk til angrep på denne flotte og fritt-talende Kadra. Det eneste hun hadde gjort var bare å kritisere islams og koranens syn på kvinner. Hun kunne nesten ha blitt drept av disse ”Allahs sønner og døtre” som har søkt seg til det kristne Norge, for beskyttelse fra muslimenes herjinger i eget land, Og som takk for det, så skal de få lov å fortsette den krigen på norsk jord.

Hvor blir det av den individuelle rettssikkerhet for Kadra og andre som tør å tale koranen midt imot? Jeg håper for Guds skyld at de ikke klarer å ta livet av denne spinkle lille jenta, for som hun sjøl sa: Det begynner å bli farlig for henne – og hun lurte virkelig på om det var verdt prisen… Jo Kadra, ikke gi deg. Vi er med deg, og du har hele Norges befolkning bak deg!

Islamske banditter kan altså ferdes fritt i Oslo, og på åpen gate ta seg til rette og banke opp hvem det skulle være? Hva slags bandittregime er det egentlig som har utviklet seg i den byen etter at Politimester Willy Haugli ble jaget derfra?

Dagens Oslo minner meg mer og mer om hvordan Tyskland var på den tiden Hitlerjugend kunne herje fritt der på 30-tallet. Og i vår tid er de erstattet av muslimske bander som går nazitiden en høy gang.

Nå er det på tide at politiet slutter med å ta med silkehansker på denne bærmen, bare fordi de er muslimer. Det er sannelig ikke for tidlig å statuere eksempel på at man ikke finner seg i religiøs vold og mobbing i Oslos gater – slik vi ser praktiseres i en rekke muslimske land.

Fortsatt er Norge et kristen og fritt land, hvor norsk lov gjelder – men da er det på høy tid at myndigheter og politi gjør det klinkende klart, at her i landet finner vi oss ikke i at det brukes metoder som praktiserer av Taliban og andre slike islamske bandittregimer!

Narvik, 17.04.07.

Amund Garfors

Ingen kommentarer: