lørdag 21. april 2007

Skal Norge kjøpe klimakvoter fra Kina?

Ja kanskje skulle det være en aprilspøk fra Jens? Men Norge er visstnok villig til å pøse milliarder av kroner inn i kinesisk økonomi! Og dette gjør de for at vi skal få dem til å rense sine kullkraftverk med våre penger…
Paradokset er at det hjelper så fint lite, da Kina uten noen betenkeligheter bygger et nytt kullkraftverk hver eneste uke! Hvor naiv og dum kan egentlig denne rød/grønne regjeringa bli?

Eller kanskje er det rein business Jens Stoltenberg driver, mens han kamuflerer det som miljøpolitikk? Kan ikke se annet enn dette nærmer seg reine bestikkelser av høyere kinesiske tjenestemenn – for at Norge skal kunne komme inn på det enorme kinesiske markedet.

Her skal det altså pøses ut store beløp til rensing av kullkraftverk i Kina, mens i Russland driver vi med å skal rense nikkelverkene på Kola. Mens pengene forsvinner, og forurensningen er som før.. Trolig går pengene i lommene på korrupte politikere som bare lar humla suse. Men det er vel det samme der som i Kina. Norske myndigheter lar seg lure til å tro at de skal komme inn på det enorme russiske oljemarkedet!

Nei Stoltenberg & Co har mye å lære. Det første de bør forstå og ta inn over seg, det er at Kina er verdens raskeste voksende økonomi, og de gjør Norge til en dverg. Landet er også en av verdens mektigste krigsmakter, samtidig som de bruker enorme beløp på militær opprustning hvert år. Og da burde det kanskje ringe ei klokke for noen og enhver?

Samtidig tilbyr så lille Norge seg å betale for rensingen av all dritten som Kina sender til værs - mens de samtidig blir lurt trill rundt til å tro at dette vil hjelpe noe særlig på de globale miljøforurensningene som utvikler seg i rekordfart.

Nei, la både Kina og Russland ordne opp i sin egen dritt. Og dersom de ikke vil gjøre det, da får de heller betale prisen den dagen de drukner i egen kloakk.
Norge har i alle fall andre og viktigere ting å bruke sine penger på, en å bygge opp Kina og Russland til ei supermakt!


Narvik, 04.04.07.

Amund Garfors

Ingen kommentarer: