lørdag 21. april 2007

Skal vi bare la dette få fortsette?

Ja en må jo undre seg. Innførselen av heroin styres både nå og tidligere av fremmede. Dette er familienettverk, hovedsakelige somaliere, marokkanere, irakere og kosovoalbanere.
Og dette står våre tafatte myndigheter og bare ser på mens disse nettverkene får vokse seg større og større..

Det er ikke jeg som kommer med disse opplysningene, men nettsidene på en av landets største aviser. Disse ”berikerne” som i sin gjennomgående kynisme, sin totale råskap, samvittighetsløshet og egoisme, som er uten skrupler, som ødelegger tusenvis av unge nordmenns liv, de får lov å holde på. Ja de går bokstavelig talt over lik for å komme til penger – slik at de kan bade i luxus, flotte biler og vakre kvinner.

Tidligere på 70 og 80-tallet var det pakistanere og tyrkere som tok seg av denne skitne gjerning – men nå domineres denne avskyelige trafikken av kosovoalbanere. (Var det ikke Bondevik, Sponheim og Dørum som åpnet dørene til Norge for disse folka)?

Disse kyniske menneskene som ikke eier empati eller føler noe ansvar for sine skitne og tarvelige gjerninger – de står på natt og dag for å få heroinen inn til Norge! Og her har de gjerne bygd opp nære familiebånd som straks tar over – og sørger for å få dette dødens dop ut til gateselgerne. Det er heller ingen hemmelighet at asylmottakene er involvert, og ofte brukes som lager og distribusjonssentraler. Så her har også den norske stat vært med på å legge alt til rette…

Hvor mange dødsfall kan relateres, og kommer i heroinens kjølvann her i landet? Tror nesten vi kan begynne å snakke om massedrap. Og hvem tar på seg ansvaret for dette? Selvfølgelig ingen – og minst av alle, våre politikere!
Men importen av kriminelle, den får fortsette som om dette skulle være en selvfølge..

Nei, jeg er ikke naiv. Har aldri trodd at narkotika ville vært borte dersom vi ikke hadde tatt imot innvandrere, men omfanget hadde ALDRI vært like stort som det er i dag.
Tror nå snart det er på tide at våre enfoldige, snillistiske og naive politikere tar alle tragediene med innførsel av narkotika, og setter det opp mot den ”fantastiske berikelsen” de snakker om.

Og da hovedsakelig når det gjelder innførsel av mennesker som verken har lojalitet eller røtter til landet vårt!

Narvik, 20.04.07.

Amund Garfors

Ingen kommentarer: