lørdag 21. april 2007

Hvorfor holdes nordmenn for narr?

Ja det er ingen tvil om at i dette landet er det mye som er galt. Vi får stadig høre at vi er verdens rikeste og det beste land hvor en kan bo, men det må nå være i teorien. Her i Narvik holder sjukehuset på å ramle sammen, og nå må trolig et feltsykehus bestående av telt og containere snart tas i bruk.

Vi har sett det før. Våre tafatte politikere sitter bare der og tror at tinga ordner seg – i stedet for å reise ned til Oslo, der de burde snakke med store bokstaver, og ikke minst skremme vannet av de som sitter med pengesekken. AP har nå sittet med makta i Narvik siden 1945, og nå tror jeg sannelig det er på tide at den gjengen skiftes ut!

Det er heller ingen tvil om at i dagens Norge har vi nå fått noen handlingslammede pratmakere som skal være politikere. Og problemet er at de er mest interessert i å krangle, få sine verv og gjøre karriere, og da må det jo gå galt! Sine beste bidrag gir de heller til et lovløst samfunn – hvor utenlandske kriminelle kan få boltre seg i landet – og aldri frykte å bli sendt ut.

Trenger vi da egentlig politi og militære når landet legges åpent for rov og ran? En kan like godt legge ned alt og la disse griske advokatene, som fyller sine lommer med våre skattepenger, styre det hele.

Her forleden bevilget regjeringen 650 millioner kroner til bandittregimet Hamas. Og det gjorde de uten at det var et eneste parti som protesterte eller kommenterte det.
Men å bygge nok fengselsplasser i Norge, det klarer de ikke. Det bare prates og prates. Hvor mange år har de snakket om å bygge et fengsel på Fauske?

I en tid med stadig økende kriminalitet har vi ikke engang nok fengselsplasser, men må slippe ut andre fanger, som har lang tid igjen å sone, for å få plass til de nye. Utrolig men sant..

Og når en kjører E6 fra Trondheim og til Narvik, noe som jeg gjorde for noen dager siden, ja da trodde jeg at jeg var kommet inn på en bygdevei, og langt fra hovedveien mellom sør og nord, i verdens rikeste land. Hvor i all verden blir det av pengene som betales inn i veiavgift?

Men kanskje har nordmenn blitt så likegyldige og mette at de har fått de politikerne de fortjener? Eller får de så mye sirkus og brød og ikke minst sport, at hjernen er koblet ut?

Narvik, 18.04.07

Amund Garfors

Ingen kommentarer: