mandag 23. april 2007

Skal irakiske flyktninger til Norge?

FN’s tidligere generalsekretær Kofi Annan er kommet til Oslo for å kaste glans over AP sitt landsmøte. Men han klarer ikke å holde seg vekke fra å påvirke Jens Stoltenberg til å hente inn tusenvis av irakiske flyktninger, som for tiden oppholder seg i Jordan og Syria.

Veit egentlig Kofi Annan hva det innebærer for et lite land som Norge, dersom vi skulle finne på å ta hans oppfordring alvorlig? Han kan gjerne opptre som superstjerne på AP-landsmøte og rose våre snillistiske og naive politikere opp i skyene – samtidig som han opptrer på Skavlans program ”Først og Sist” med disse godfjottene som har kostet dette landet titalls milliarder. Men jeg mistenker den godeste Kofi Annan for å ha en skjult agenda med sitt besøk her. Synes det er både frekt og uforsvarlig at han vil sette press på et lite kristent land. Vi skal ikke imot enda flere muslimer. Nå får det sannelig være nok!

Burde heller ikke denne mannen tatt seg en tur til de rike araberlandene som Saudi Arabia, Bahrein, Dubai, Emiratene? Faktisk tror jeg at de burde være nærmere til å ta seg av disse menneskene. Da kommer de også til land med samme bakgrunn som de selv har – både når det gjelder skikker, kultur, språk og ikke minst religion.

Det er irakere selv som står for nedslaktningen av sine egne – gjennom daglige terrorhandlinger. Sunni og Shiamuslimer ble satt fri fra diktatoren Saddam Hussein av USA – og takka for det, det er at de gikk laus på hverandre, og gjerne dreper sine frigjørere i samme slengen. Og det må jo være et lite tankekors for noen og enhver, at Saddam klarte å holde landet samlet. Riktignok med midler vi ikke engang liker å tenke på.

En kan få seg til å undres om ikke noen folkeslag behøver en Saddam Hussein?
Men han ble fjernet og til slutt hengt, og med det kom ånda ut av flaska – og i ettertid har vi sett hva det førte til.

At landets 20 millioner innbyggere fortjener bedre, det er vi alle enig om, men jeg er ikke med på at de skal til Norge! De bør samles i muslimske naboland eller i trygge områder innafor Irak – til borgerkrigen har rast fra seg – og det blir klart hvem som ender opp med å kontrollere landet.

Å ta slike mennesker hit, som hater hverandre som hund og katt, det vil være et livsfarlig eksperiment på norsk jord, og kommer ikke på tale!

Narvik, 22.04.07.

Amund Garfors

Ingen kommentarer: