lørdag 21. april 2007

Skal Høyre avskaffe juleferie, påske og pinse?

Nå begynnere det å gå litt for vidt i dette landet. Ikke før har AP vært ute med sitt famøse og idiotiske forslag om å avskaffe statskirka, så går sannelig denne Høyres representant, Rune Aale-Hansen ut og følger opp den planlagte raseringen av landet vårt, ved og foreslå å avskaffe de offentlige helligdager knyttet til jul, påske og pinse.
Nå skal altså Høyre la oss ta steget fullt ut med å viske ut vår kulturarv! Og hva har Høyre tenkt å erstatte det med?

Nei, å avskaffe helligdagene er et meget dårlig forslag. Hvorfor er det slik i dette landet at vi har disse svikerne? De er ikke mange, men de har fått altfor mye de skulle ha sagt, og de er farlige for landet vårt. Hvorfor skal alt det som Norge står for avskaffes? Skal vi hele tiden legge oss på rygg for de fremmede? Skal vi alltid unnskylde oss med at dette må vi gjøre for at det er det beste for integreringen av ”våre nye landsmenn”? Skal vi si fra oss ALT for at disse ikke skal føle seg diskriminert og føle seg støtt av kristendommen?
Avkristningen av dette landet er nå i full gang, godt hjulpet av svikefulle og feige politikere, og hva er egentlig hensikten med disse idiotiske framstøtene?

Rune Aale-Hansen kaller det respekt for mangfoldet og integreringen i dette landet. Å nei, jeg tror heller virkningen blir det motsatte. De fremmede mister all respekt for et folk og et land som ikke klarer å holde på sine egne tradisjoner – noe de selv er meget flinke til..

Hva i all verden er det som holder på å skje i dagens Norge? Har alltid sett på disse helligdagene, ikke bare som noe som har med kristendommen å gjøre, men det er også sosiale begivenheter for familier og ikke minst barna i dette landet. Og slik det har vært i generasjoner! Vi kan vel for svingende ikke bare avskaffe dette, fordi fremmede mennesker med andre religioner tar seg inn i landet vårt, både på lovlige og ulovlige måter!
Men hvem veit til slutt, kanskje skal vi overtas av den størst voksende religionen (islam)?
Tror Aale-Hansen at han kan gjøre noe den dagen?


Nei det er på tide at nordmenn nå snart våkner fra sin dvale, og stopper politikere fra å prøve seg på å rasere Norge og å omgjøre landet vårt til det ugjenkjennelige. Nå må vi alle få øynene opp for det som er i ferd med å skje, ellers kan det snart være for seint.
Jo, Aale-Hansen og hans like tror visst de skal vise respekt for andre religioner ved å fjerne vår? Jeg tror heller han burde vise litt mer respekt for kristne mennesker og våre egne verdier i dette landet!

Jeg er ganske overbevist om at alle som har en annen tro enn den kristne vil føle seg beæret om Norge kaster egne tradisjoner i søpla. Kanskje er det 17de mai som skal fjernes neste gang, for at vi skal vise respekt for alle som har bakgrunn til et annet land? Hvordan tror dere disse folka ser på oss når vi i ”snillismens” navn avskaffer alt som er tradisjon, kultur, nasjonaldager, religion osv. osv.

Nå er det nok. La folk som Trond Giske og Aale Hansen få munnkurv, og la de heller melde seg inn i partiene som de fremmede planlegger i dette landet. De kan bli gode rådgivere og ikke minst flinke til å rive ned det som våre forfedre har bygget opp!

Narvik. 09.04.07.

Amund Garfors

Ingen kommentarer: