lørdag 21. april 2007

Hvorfor skal vi importere 130 000 helsearbeidere?

Etter å ha fundert på dette noen dager, analysert det fram og tilbake, så har jeg kommet til min konklusjon: Dette er bare en stor bløff. Motivet prøver de å skjule så godt de kan – men en ser jo ganske klart hva som ligger i bunnen…

Våre nokså uansvarlige politikere som prøver å gjøre Norge til en flerkulturell nasjon, MOT innbyggernes vilje – de veit nemlig at det trolig kommer til å flomme flere hundretusen nye innvandrere inn i Norge under dekke av asylsøkere, og ikke minst ved den såkalte familiegjenforeninga.
Og selvfølgelig vil de samme politikerne gjerne komme de forventede ramaskrikene og protestene i forkjøpet.

Da er det meget viktig, og da gjelder det ikke minst, også å få bygge opp en myte om at vi trenger denne kommende ”flommen” av analfabeter fra den muslimske landsbygda i Afrika, Sri Lanka og Pakistan. Det er jo også disse menneskene som sjøl behøver helsestell, og som legger et stort beslag på dagens medisinske personell.

Det er heller ingen hemmelighet at Norge i dag er uinteressant for sykepleiere, leger, ingeniører og andre høyt kvalifiserte utlendinger. Disse drar nemlig til USA, Canada, England eller Australia. Dette fordi høyt utdannede betales mye bedre der enn i Norge. Samtidig er skattenivået i disse land mye lavere for resurssterke innvandrere.

De fleste innvandrere med kvalitetsutdannelse snakker også engelsk. Norsk er ikke noe lett språk for dem å lære. Det kan jo bekreftes hver gang pakistanere som har bodd i Norge i 30 år skal gjøre seg forståelig. Mange av dem behersker norsk dårligere enn hva en norsk 3-åring gjør. Og slike skal da ta seg av eldre og syke nordmenn?

Nei, dette utspillet fra de to ministrene Erik Solheim og Bjarne Håkon Hansen var kun en stor jippo. Det de ville oppnå ved dette stuntet var å prøve og tilvenne nordmenn til det faktum – at Norge og resten av Europa nå står foran en masseinnvandring som vi tidligere ikke har sett maken til.
Disse menneskene som kommer her har liten eller ingen utdannelse, de er religiøst fanatiske og er lite vennlige i sin innstilling overfor Vesten. Språkkunnskapene hos disse menneskene som kommer fra fattige land i den 3dje verden er på et lavmål, og det vil koste mye penger og kreve store resurser for å integrere dem i vårt land.

Nå er det heller på tide at disse politikerne går inn for å heve lønningene til norske helse og omsorgsarbeidere. Men nå skal også helsearbeiderne få samme behandling som norske sjøfolk en gang fikk gjennomgå. Ved å importere mennesker fra U-land, så kan vi opprettholde underklassen, og ikke minst holde lønningene nede. Dette er vel sosialisme i praksis?


Narvik, 01.04.07. AMUND GARFORS.

Ingen kommentarer: