onsdag 2. mai 2007

Voldtekt og superfeministenes grenseløse og skremmende hykleri

Hykleriet blant våre selektive feminister begynner nå å bli så kvalmt at det er til å bli fysisk syk av.
I dagens utgave av DAGBLADET, der skriver Marthe Michelet en artikkel som begynner slik: ”Den siste uka har den norske overgrepskulturen blitt ubehagelig synlig”, sitat slutt.
(Lurer på om denne dama er datter av John Michelet som ønsket 1 million innvandrere til Norge)?

Av en undersøkelse hvor 500 menn (og hvor etnisitet ikke er referert) og hvor halvparten mente at kvinnen selv måtte bære litt eller større del av skylden for at de ble voldtatt, så greier denne Marthe Michelet å konkludere med at vi har en norsk overgrepskultur i dette landet! Utrolig! Dette kommer altså fra stemmer som ellers ræmjer og skriker, sparker og brøler, og går bortimot amok når noen kobler etnisitet til andre negative ting i samfunnet vårt. Og da heter det STIGMATISERING! Men ikke så med ”norske menn” – som nå plutselig er blitt ”norske” – også i motsetning til innvandrere. Det skal de jo ellers heller ikke ha noe av.

Videre spyr Marthe Michelet ut av seg følgende: Selv om det er forferdelig ubehagelig er det helt nødvendig at DENNE NORSKE OVERGREPSKULTUREN kommer til overflaten! Stigmatisering, generalisering og rasisme på en gang, det klarer denne dama å komme med, uten å blunke! Men denne gangen gjør det ikke noe, for nå er det nemlig ”norske” menn som får unngjelde.

Samtidig griper Michelet begjærlig fatt i begrepet Taliban - som en gang herjet fritt i Afghanistan. Og i sin freidighet sier hun at mange norske menn har holdninger som ville gjort Taliban stolte. Hvor syk kan egentlig denne dama være? Veit Michelet hva disse galningene sto for? Taliban som påbydde burka, som hundset og slo, mishandlet og henrettet, som steinet kvinner på offentlige plasser, som nektet småjenter og kvinner utdannelse, nektet å gi dem legehjelp eller sykehusinnleggelse, ja som nektet kvinnene de mest elementære menneskeretter? Hvor kvinner hadde lavere status enn dyr - og ble plassert i bagasjerommet på drosjebilene? Hvor forskrudd skal egentlig disse norske selektive feministene, disse lesbiske mannehaterne få lov til å bli, før noen reagerer på deres løgn om norske menn?

Tenk om noen kjente journalister i norsk presse hadde gått ut og skrevet at følgende: ”Det er nødvendig at den inngrodde muslimske overgrepskulturen kommer til overflaten”!
For et ramaskrik dette skulle ha blitt!!! Å nei, noe slikt kommer vi aldri til å få se i den feige norske presse, som styres av 97% venstrevridde journalister. Og for ikke å snakke om dersom noen hadde gått ut og undersøkt holdningene blant MUSLIMSKE menn…

Faktum og realitetene er imidlertid at kriminalstatistikken og muslimske og en del andre innvandrerkvinners situasjon gjør at en slik påstand har et langt mer fundamentert grunnlag enn spørreundersøkelser blant 500 ”norske menn.” Dette kan bekreftes dersom disse som utførte denne undersøkelsen hadde tatt kontakt med landets politistasjoner. Og for å virkelig ha mine ord i behold, så kan jeg referere til Hege Storhaugs siste bok: ”Og størst av alt er friheten.” Les den gjerne til øyet blitt stort og vått!
Men dessverre, i dette landet der rår både kunnskapsløsheten, tausheten og feigheten blant de disse selektive luksusfeministene. Hykleriet er fullkomment – igjen!
Og de burde skjemme seg i sin latskap og likegyldighet overfor sine medsøstre, mens de lar sin frustrasjon gå utover etniske norske menn. Jeg blir kvalm!

Er det ting som er sikkert, så er det at muslimske menn er grovt overrepresentert på voldtektsstatistikken i Norge. Representasjonen av innvandrerkvinner på norske krisesentra er hinsides deres andel i det norske samfunnet. Holdninger blant mannlige muslimer overfor kvinner er middelalderske og uverdige.

Men DETTE skal det ikke snakkes om? Da er det stigmatisering! Det er snart umulig å komme til ordet i landets aviser når en prøver å påvise disse uverdige tinga.

Og for å unngå noe misforståelse så vil jeg poengtere at det jeg skriver, det må imidlertid ikke forstås dit hen at undertegnede forsvarer holdninger som at kvinner selv er skyld i voldtekt, slik en viss FrP- politiker visstnok gikk ut med her om dagen.

Men selvfølgelig, så bør visse forholdsregler tas, og særlig når man veit hvordan virkeligheten er, etter at den norske stat har latt mennesker med et kvinnesyn som tilhører steinalderen - få lov å bosette seg i landet vårt – noe som Marthe Michelet glatt unnlot å nevne!

Narvik, 29.04.07.

Amund Garfors
(Demokratene)

Ingen kommentarer: