fredag 4. mai 2007

ANSETTER DEN NORSKE KIRKE KRIGSFORBRYTERE?

Ja en kan jo undre seg etter å ha sett TV2-nyhetene i går kveld. Her kom det fram at mulige mordere er ansatt i den norske kirke, og at de også har kommet inn i norsk politikk.

Selvfølgelig er disse personene uskyldige inntil det motsatte er bevist, men mitt spørsmål er: Legger våre myndigheter og politiske ledere alt til rette for at dette kan skje? Er det ikke på tide at det nå etterforskes hva som er på gang i dette landet?
Og det blir svært patetisk og latterlig når Roger Ingebrigtsen, AP sin mann i Tromsø, forsøker seg på å angripe politiet og Politimester Truls Fyhn, for at de ikke har etterforsket disse sakene.

Alle veit vi at at Kripos sin avdeling for slike saker er sterkt underbemannet og har begrenset med midler. De har fått bevilget lusne 8 millioner kroner av de samme politikerne som Roger Ingebrigtsen representerer, så de burde gå nokså stille i dørene!
Til sammenligning kan jeg nevne at NOKAS-saken har for lengst oversteget 200 millioner kroner, så her snakker vi om prioriteringer!

En kan jo fortsatt lure på hva det norske asylinstituttet driver med. Skal ikke alle som søker asyl i Norge sjekkes grundig opp mot sin bakgrunn i hans heimland, FØR denne personen innvilges opphold i Norge?
Og dersom et individ ikke kan gjøre rede for sin fortid på en troverdig måte – da skal han heller ALDRI bli norske statsborgere, men kan til nød bo her til de kan sendes ut av landet!

At det er en skandale det som nå kommer fram, det er det liten tvil om! Norge driver dobbelmoral i stor stil. For Norge er alltid de første til å fordømme krigsforbrytere i andre land, men å rydde opp i eget land – det klarer de ikke.

Jo dobbelmoralen er meget stor i Norge! Her skal vi feie disse problemene under teppet og håpe på det beste. Det er det som er sannheten! For våre myndigheter og media er alltid redde for sannheten! Etter krigen på Balkan er mange krigsforbrytere tatt og fått sine dommer, men det skremmende er at mulige folkemordere fra krigen i Rwanda og Balkan fortsatt lever bra, og har funnet seg et fristed her i Norge. Det er nesten ikke til å tro! At mange av disse er skyldige, det hersker det liten tvil om.

Dersom det nå viser seg at mange asylsøkere er krigsforbrytere, vil det komme til å stille denne regjeringa og ikke minst Bondevik-regjeringene i et meget dårlig lys. Og ikke minst den vanvittige politikken som har vært ført på dette området, den må nå ta slutt!

Narvik, 04.05.07.

Amund Garfors

Ingen kommentarer: