søndag 6. mai 2007

NORGE – IMPORTØR AV MORDERE OG KJELTRINGER.

Så har det skjedd igjen! Hvor mange ganger har jeg ikke skrevet akkurat det? Og hvor ofte blir jeg nødt til å skrive det i framtida?

Denne gangen var det en ung muslimsk asylsøker fra Uzbekistan. Et land hvor 90% av befolkningen tilhører islam.
Og med kaldt blod drepte han sin gravide ex-kone og ei 7 år gammel lita jente i Overhalla. Ei annen 10 år gammel jente, datter av den myrdede 35-åringen, var etterlatt bakbundet til en stol, mishandlet og forslått!

Dette er så hjerteskjærende og barbarisk at jeg klarer nesten ikke å skrive om det – langt mindre tenke på hva som utspant seg de timene denne galningen gikk berserk i det huset…

Og det viser seg gang på gang, at blant asylsøkere så følger det alltid med mennesker som enten er i psykisk ubalanse, har en bakgrunn med forfølgelse/krig/fengsel/tortur eller kriminell løpebane i de land de kommer fra. Våre fengsel har nå en skremmende høy andel av innvandrerminoriteter som soner lange dommer. Terskelen for å drepe er mye lavere blant mange av disse enn for nordmenn.

Drapslisten over nordmenn som er drept av ”våre nye landsmenn” er nå oppe i 50 personer, og dette bare siden 1981. Jeg synes det er utrolig uansvarlig og ikke minst umoralsk at nordmenn skal ofres og utsettes for dette ”eksperimentet” som denne livsfarlige importen av mordere og kriminelle er blitt!

Nå er det på tide å ta høyde for dette problemet og straks stenge våre grenseoverganger for uønsket innvandring av asylsøkere og flyktninger fra konfliktområder. Kun i få ytterste unntakstilfeller skal det gis dispensasjon. Men da skal disse menneskene være i lukkede leirer!

Nå er det også på tide at regjeringen slutter å benevne Norge som en humanitær stormakt, noe som vi aldeles ikke er – for denne humanismen den gjelder i alle fall ikke for eget folk! Kan da i farta nevne den skammelige behandlingen krigsseilerne fikk, de norsk-tyske barna og ikke minst Nordsjødykkerne, de som la grunnlaget for oljenasjonen Norge. Disse har måttet kjempe stort for sine rettigheter!

Ja, det er sannelig ikke for tidlig at Norge slutter med å ta tvilsomme mennesker inn i landet. Vi har nok ”tikkende bomber” gående her. Det er bare et tidsspørsmål til neste morder slår til! Og det er ei stor skam at Norge skal huse potensielle mordere og kjeltringer. Jfr Dagbladet 30 april som forteller om velorganiserte banditter som rundstjeler område for område.

Ikke engang små barn kan nå føle seg trygge i dette merkelige landet. Jeg gremmes over våre myndigheters naivitet!

Narvik, 06.05.07.

Amund Garfors.

Ingen kommentarer: