onsdag 2. mai 2007

Blir norsk kommunevalg avgjort i Pakistan?

Tro det eller ei, men nå får vi vite at lederen for familieklaner i Pakistan spiller en aktiv rolle i å avgjøre hvem pakistanere med norsk statsborgerskap og bosted i Norge, skal gi sin stemme til. Ja, det pågår nå en kollektiv mobilisering som ligger langt utafor landets grenser, og det koordineres gjennom tette nettverk i Norge. Dette er skremmende!

Familieoverhoder som ikke snakker et ord norsk, sitter nå i Pakistan og andre muslimske land og har en meget stor interesse av hvem som blir valgt inn i norske kommuner, og særlig i de kommunene med stor utenlandsk representasjon. Disse velgerne med f.eks pakistansk bakgrunn, deltar svært ivrig i det norske demokrati, og er svært sulten på å få makt i landet vårt. Spesielt aktiv er de i hovedstaden, der den pakistanske befolkning nå har oversteget 30.000 mennesker. Og det er ingen plass i Norge hvor det blir kumulert så mange politikere av utenlandsk opprinnelse som i Oslo.

Ja, hva skal man si til slikt? En ting er i alle fall sikkert: Det norske folk og Norge blir brukt til disse politikernes egen vinning! Ingen tvil om det! Våre norske politikere forstår ikke hva som er på gang. Disse handlingene som nå planlegges i fremmede land, det går nå imot folkets vilje – la det være helt klart!
Likevel fortsetter norske partipamper i alle partier dette eksperimentet - som vil komme til å koste landet vårt dyrt.

Inntil velgerne får tatt tilbake makten fra disse livsfarlige politikerne (svikerne), er det vel egentlig velgerne som står med ryggen til veggen…?

Det begynner egentlig å bli meget vanskelig å få ytre sine meninger i dette landet, men fortsatt kan man si det med stemmeseddelen – så lenge det varer – men en ting er sikkert: De kommende valg vil bli svært avgjørende om hvilke nasjon dette skal være.

Alle veit vi hvor sårbart det norske demokratiet er – og det er fryktelig sårbart for manipulering fra utlandet, klaner og fremmede statsmakter som kanskje ikke engang har satt sine bein i Norge. Vi veit også at visse velgergrupper stemmer unisont, spesielt den muslimske velgergruppen, de er kjent for slikt. (Fra før veit vi at moskeene styrer velgerne som gjør det de får beskjed om fra Imamen. Og han får igjen ordre fra fremmede islamske statsmakter)

Videre veit vi at det er kommet så langt at norske politikere kappløper om å besøke moskeene og delta i markeringer av den pakistanske nasjonaldagen. Dette ser det ut som er blitt en obligatorisk del av valgkampen. Men kaka, den tok Kristin Halvorsen som før stortingsvalget i 2005 – reiste på valgkamptur til Pakistan.

Når norske politikere synker så dypt at de oppfatter det som en ”plikt” å være tilstede under feiringen av den pakistanske nasjonaldagen, bare for å gjøre seg lekker og kapre stemmer – og i tillegg reiser på studietur og har valgkamp i Pakistan (som for øvrig betyr rent land, fritt for kristne og hinduer) da er det ingen grunn til å undervurdere betydningen dette har for norsk politikk i framtida.

Narvik, 02.05.07.

Amund Garfors.

Ingen kommentarer: