fredag 18. mai 2007

Var det et slikt mafiasamfunn sosialistene ville ha?

Ingen kan vel være uenig med meg i at kriminalitetsbildet de siste 10-15 åra har forandret seg ganske radikalt i Norge ? En registrer nå et samfunn nærmest fullstendig i oppløsning – der verdiene – både de økonomiske og mentale blir kynisk og skruppelløst forvaltet og forkastet.
Millioner av svarte penger, tjent på narkotika, ran, prostitusjon og svindel, føres ut av landet, bla til Brasil, av utlendinger utstyrt med norske pass og alle rettigheter i baklomma…

Den grove volden og kriminaliteten, sammen med mord, voldtekter og trusler er blitt dagligdags i landet vårt. Skytevåpen florerer og blir hyppigere og hyppigere brukt., mens våre politikere er stille som østers, og tror at dette vil gå over av seg sjøl…
Og bak denne tragiske utviklinga står som oftest personer av ikke vestlig opprinnelse – som våre naive og snillistiske politikere benevner som en berikelse.. Skal vi le eller gråte?

De siste 4-5 åra var over 50% av all volden i Oslo blitt utført av personer som igjen tilhører 20% av Oslos befolkning!. 3 av 4 voldtekter er utført av samme gruppe! 80% av beslaglagt heroin knyttes til kosovoalbanernes smuglernettverk! De samme karene styrer prostitusjonen i Oslo med jernhånd – og de gjør seg til mangemillionærer på å fornedre og ødelegge andre mennesker. Men disse, det er kyniske banditter som går over lik for penger…

Og så er mitt spørsmål igjen: Har vi som over flere år har advart mot den naive og uansvarlige importen av slike mennesker, rett i at det er en sammenheng mellom innvandring og kriminalitet?

For de som ikke veit det, så kan jeg opplyse om at det rår et kraftig raseri, en frustrasjon og en maktesløshet blant de fleste nordmenn. Ikke nok med at de bare må se på en forferdelig negativ utvikling i landet vårt, men de må i tillegg bare godta de åpenbare løgner - og ikke minst sviket fra våre feige politikere.

Sannheten er at den sunne opposisjon blir kneblet i landets redaksjoner, og de som ikke gir seg, men stadig er på hugget, de blir kalt for fremmedfiendtlige og rasister og det som verre er. Fakta er den, at det tvert imot foregår et maktovergrep, en nedverdigelse og en mangel på respekt mot eget land og folk!

Hvor blei det av rettsstaten Norge?


Narvik, 15.05.07.

Amund Garfors

Ingen kommentarer: