torsdag 24. mai 2007

INKLUDERINGSMINISTER BJARNE HÅKON HANSSEN BØR GÅ!

Endelig en mann som tar bladet fra munnen. Jan Lian, bestefaren til den myrdede 7 år gamle Cicilie Watnan Lian, han har min fulle støtte og respekt. Lian gjør helt rett i å ansvarliggjøre de som er å klandre for drapa som asylsøkere og asylinnvandrere utfører her i landet.

Som alltid, så toer Hanssen sine hender og er for feig til å vedstå seg konsekvensene av sin egen og sitt departements håndtering av dette og den uansvarlige politikken de fører.
Men hvor mange år har vi ikke mast om dette? Vi som enda er i stand til å tenke logisk og ikke minst se konsekvensene av denne totalt mislykkede integreringspolitikken, vi er ikke i den minste tvil om hvor ansvaret skal plasseres. Det er heller ikke vanskelig å se hvem som har blod på sine hender!

Jan Lian påpeker bare det som er riktig. Han har helt rett i at drapet på denne lille jenta kunne ha vært unngått dersom det hadde vært ført en ansvarlig og ikke minst streng asylpolitikk her i landet. Men man kan jo selvfølgelig snu på flisa og se det på den måten at Hanssen og de andre politiske korrekte bare lar humla suse og håper på det beste. Men de spiller et høyt spill med nordmenns sikkerhet, ingen tvil om det!

Jo, dersom man setter dette på spissen, da må Statsråd Bjarne Håkon Hanssen ta sin hatt å gå, for han er den øverste sjefen, og dermed ansvarlig for drapene denne asylsøkeren utførte i Overhalla. Når departementet lar ID-løse asylsøkere som har kastet sine papirer og nekter å oppgi riktig identitet, da skal de absolutt ikke ut i et åpent samfunn, men holdes under observasjon i lukkede mottak!

De sosialistiske partiene med AP og SV i spissen – men også Krf, Høyre Senterpartiet, og ikke minst det forferdelige Venstre har blod på sine hender og er ansvarlig for å ha innført en sinnsyk innvandringspolitikk. Det har vi i stort monn fått erfare i dette landet. Dette har derfor ført til at utallige nordmenn har blitt drept, utsatt for vold, voldtatt og ranet de siste 30 årene.

Politikere fra partier som har ønsket en slik utvikling har det HELE og det FULLE ansvar for at situasjonen er ute av kontroll i dette landet. Dette har de ønsket, så da får de også ta konsekvensene av sine handlinger! Politikere som Bjarne Håkon Hanssen veit godt at det i mengden av utlendinger de ukritisk slipper inn, så finnes det en høy andel av syke og kriminelle mennesker, og som kan være livsfarlige i gitte situasjoner!

Det er derfor en iskald og kalkulert risiko de er villige til å ta. Men da bør de også ansvarliggjøres. Det er vel det minste en kan vente av en politiker, eller hva?

Narvik, 23.05.07.

Amund Garfors

Ingen kommentarer: