fredag 18. mai 2007

Skal vi virkelig feire alt dette på 17. mai?

Nå hører jeg at flere går inn for at 17de mai skal gjøres om til en multietnisk/multikulturell dag hvor ”likeverd og inkludering” skal stå i fokus. Skal vi ikke engang få ha vår nasjonaldag i fred for dette maset? Skal nordmenns selvfølelse og verdighet også ofres på det flerkulturelle eksperimentets alter – noe vi aldri har bedt om å få i dette landet?

Det er ei skam hvordan venstresiden manipulerer med samfunnet vårt, og ikke minst med vår nasjonaldag, bit for bit, år for år – til det bare er skyggen igjen av hva det engang var. De skjuler sin farlige agenda, et falskneri om det ”multikulturelle paradis” som framtida vil bringe til vår nasjon…

Hva med rettsfølelsen til nordmenn når vi er i stand til å gi åpenbare terrorister og flykaprere opphold – og samtidig skal la dem vifte med sine flagg på 17de mai? Eller hva skal man si etter at hardbarkede kriminelle blir tatt med 30 kilo heroin – og allikevel ikke skal straffes – bare fordi politiet har gjort en liten ubetydelig feil? Og disse skal vi juble for? De som kommer her for å ødelegge norsk ungdom med narkotika og dop?

Eller når vi i disse dager leser om B-gjengens kynisme og hån overfor det norske samfunn? Skal vi også rope hurra også for disse og vifte med deres hjemlands flagg? Heldigvis sitter de nå i brasiliansk varetekt, og takk for det! Jeg kjenner politiet i Brasil, og der brukes verken silkehansker eller sutteklut. Endelig et land som tar på kriminelle slik de skal tas!

Og når vi snakker om kriminelle, da bør en vel ta med de norske asylmottak som er oppvekstplass for kommende banditter i landet vårt. Ledelsen på disse statsopprettede mottaka, som norske skattebetalere må holde gående, de er maktesløse overfor kriminelle og grunnløse asylsøkere. Her bor de med et eneste formål, og det er å utnytte ventetiden til økonomisk vinning. Skal vi rope enda et hurra? Der må resursene settes inn på de som lager bråk og stjeler som ravner på de forskjelligge steders kjøpesentrer.

Når en så veit at stadig får nye drapsmenn opphold i Norge. De risikerer dødsstraff i heimlandet, men her kan de lure seg bort fra lovens lange arm.
Er det kanskje derfor så mange mener at alle disse nasjonalitetene som har tatt seg inn i landet vårt på lovlig og ulovlig måte, de skal få vifte med sine flagg på 17de mai?

Nå må det være slutt på denne underkastelsen. Norge er vårt land, og la oss i alle fall få ha en dag som vi kan få være stolte av landet vårt!

Narvik, 16.05.07.

Amund Garfors

Ingen kommentarer: