torsdag 23. august 2007

”DET FARGERIKE FELLESSKAP” OG NAIVE MYNDIGHETER

Ofte må jeg undre meg over hvorfor våre politikere og myndigheter er så utrolig lettlurte, snillistiske og naive overfor innvandrere fra muslimske land. Jeg veit ikke når eller hvem som bestemte at Norge skulle ble en ”multietnisk” nasjon – men særlig bra gikk det ikke. Men som en sår så høster en, og nå begynner slikt å vise seg mer og mer.

En skulle jo tro at de ansvarlige politikerne som sto for dette eksperimentet ville ruste opp nasjonen - slik at den ikke sto helt uforberedt på alle de problemene som nødvendigvis følger med på lasset av en slik beslutning. Men de håpet vel på det beste?
1500 skoleunger tar nå til på skolene i Oslo uten å kunne snakke norsk, mens byrådskandidat Rune Gerhardsen synes dette er både spennende og positivt.

Norge er som vi alle veit en kardemommenasjon i internasjonal målestokk. Og spesielt i forhold til de områder av verden som folkevandringen kommer fra. Tenker da spesielt på land som Pakistan. Nå er flere pakistanere i Norge enn det er svensker! Videre henter vi inn folk fra Somalia, Irak, Sudan, Marokko etc. – lutfattige land i den tredje verden – der virkeligheten er atskillige hardere og mye tøffere for å overleve enn her i vår egen lille naive virelighetsfjerne og rike utkant av verden.

Så kan en jo lure på hvorfor ikke politiet ble rustet opp til å ta imot mennesker som har en helt annen moral, og ikke minst tenker i helt andre baner enn oss? Også påtalemyndighetene ble tatt på senga og var uforberedt på denne invasjonen. Vi hadde også på langt nær nok fengsler til å ta imot hardbarkede kriminelle. Og selvfølgelig burde strafferammene vært skjerpet i påvente av ”hyperinflasjonen” i kriminaliteten. For dette måtte de forstå ville følge i kjølvannet av en slik import av fremmede.

Det er ingen hemmelighet at mange fremmede som kommer hit til Norge spekulerer i vår meget liberale kriminalpolitikk. En politikk som trolig er den mest naive i hele verden!
Kanskje burde også kemneren hatt et kurs i hvordan de fleste muslimer tenker – og ikke minst hvordan deres skattemoral er – for den er nok ikke blant de høyeste i verden! De er rett og slett ikke vant med å betale inn til fellesskapet.! De vil helst bare ha – og ikke gi..

Og der de kommer fra dreier alt seg om storfamilien. Og deres lojalitet ligger først og fremst der! Derfor stikker noen drosjeeiere av fra Norge i hui og hast – og etterlater seg konkurser og skyld på titalls millioner. For nå kan de sitte i sine palasser i Pakistan, med egen tjenerstab - mens her sitter banker og myndigheter med svarteper. Slik kan det også gjøres…

For den som ler sist ler best!

Narvik, 23.08.07.

Amund Garfors DEMOKRATENE

Ingen kommentarer: