tirsdag 7. august 2007

DET GLOBALISERTE NORGE OG DANSEN RUNDT GULLKALVEN.

Kveldsnyhetene på NRK TV hadde et innslag med en av disse mange globalistene som også bruker å hylle det flerkulturelle samfunn. Denne karen uttalte seg om Hydro og de millioner av kroner som er strødd utover en rekke direktører og konsernsjef Eivind Reiten. Jo, dette Oraklet kunne fortelle oss at Reiten & Co fortjente hver eneste krone som de har forært seg sjøl. Her var det ingen tvil.. For Norge tilhørte nemlig den globale verden, måtte vite, og slike småsummer måtte vi selvsagt kunne betale for å tiltrekke oss kompetente ledere i framtida. Ellers ville det nok se mørkt ut på det økonomiske område for landet vårt… Så veit vi det!

Ingen tvil om at her ligger veien åpen for diverse programmer og hvordan fagbevegelse skal hamles opp med og knuses – og hvordan toppledere i næringslivet skal kunne manipuleres og dikteres. For i den globaliserte verden som nå også Norge er blitt en del av, etter hva jeg forsto, så skal det i framtida skapes en elite gjennom usosiale lønns- og belønningssystemer som vi nå har sett begynnelsen på i Hydro.

Strategisk bidrar det til å undergrave og oppløse det sosiale fellesskapet dette landet er bygd på. For i framtida vil grådigheten blant eliten i samfunnet bare øke år for år, mens de fattige bare vil bli flere…

Nasjonal kultur og sosiale verdier er også kommet i faresonen eller det angripes fra flere hold. Eliten har etter hvert skaffet seg bred erfaring om hvordan man skal provosere fram oppløsning av nasjonal kultur, skape splid i landet, få den enkelte til å føle utrygghet, angst, opprør eller ren apati og likegyldighet med samfunnet. En nylig vitenskapelig undersøkelse konkluderer med at flerkulturelle samfunn har lavere tillit, mindre frivillighetsarbeid, færre veldedige donasjoner og ei generell samfunnsånd som ikke bryr seg.

Og dette spesielt i land der penger bare kan hentes og rekvireres etter behov og ønske – uten at det kreves gjenytelse. Samfunnsmoralen og lojaliteten til landet blir fraværende, og parallellsamfunnene vokser fram. Men det går på et vis – så lenge det er penger i kassa!

Men hva skjer den dagen oljeformuen er borte og Nordsjøen er tom? Det blir neppe Reitens problem..

Narvik, 06.08.07.

Amund Garfors
Demokratene.

Ingen kommentarer: