tirsdag 7. august 2007

POLAKKER OG KONTANTSTØTTE.

En skulle nesten tro at polakkene kom hit til Norge bare for å lure til seg kontantstøtte, men slik er det aldeles ikke. La det være klinkende klart, at uten polakkenes arbeidsinnsats, så hadde hele anleggsbransjen stoppet opp. Vi hadde også hatt en mye høyere rente, og krona hadde vært mye mindre verdt.!

Ja, la gjerne polakkene få disse småpengene som de sender heim til familiene sine i Polen. Sammenlignet med 10-15 direktører i Hydro, som grafset til seg 220 millioner, så er utbetalingene til 2300 polske underbetalte arbeidere som småpenger i sammenligning.

Jeg legger merke til at FrP er nokså stor i kjeften og vil ha stopp på disse utbetalingene straks. Men da bør kanskje de ivrigste innafor det partiet huske tilbake og minnes at dette var prisen som ”linedanser og sirkusartist” Carl I. Hagen måtte betale for å komme inn i varmen til Kjell Magne Bondevik for en stakket stund. Og det var Bondevik som var fødselshjelper til kontantstøtten, mens Carl I. Hagen innsatte Bondevik., - og for åpen mikrofon ropte mornda Jens - i sin tro på at han skulle bli Stortingspresident. Men Hagen solgte skinnet før bjørnen var skutt, og derfor er det Carl I. Hagen som vi kan takke for dagens kontantstøtte, og ingen andre!

Vi bør aldeles ikke glemme, at tross alt, så gjør polakkene en hederlig jobb for Norge. De jobber også beinhardt fra morgen til kveld. Det skulle vel være en bekreftelse på at disse pakistanerne og andre muslimer som kom her for 30-40 år siden, ikke kan brukes til slikt arbeid landet vårt trenger. Polakkene driver heller ikke på og snyter på vår velferd, svindler trygdekontorene og kjøre taxi svart - mens de går på syketrygd. De sender heller ikke ut hundretalls millioner av kroner fra landet som er tjent på narkotika og annen kriminalitet!

Polakkene er ærlige folk og sliter for pengene! Og da skulle det vel bare mangle at de ikke skal få noen lusne kroner i kontantstøtte for sine barn i Polen? Ingen av dem har kostet den norske stat et rødt øre i utgifter for skole og utdanning. For de kom hit, ikke som analfabeter og sosialklienter – men som ferdig utdannede og utfører et ærlig, nyttig og krevende arbeid for landet vårt. Det finnes heller ikke lenger norske og ikke minst kostnadskrevende arbeidere til å utføre det arbeid som polakkene nå tar seg av. Derfor er det både uredelig og sjofelt at polakkene henges ut som misbrukere av vårt trygdesystem!

Skam dere!

Narvik, 04.08.07.

Amund Garfors
Demokratene

Ingen kommentarer: