søndag 19. august 2007

AFRIKANERE UTEN TILLIT TIL NORSK POLITI

Det er full skjæring mellom politi og afrikanere i Oslo leser vi. Og Antirasistisk Senter mener at noe drastisk må skje for å gjenopprette tilliten. Ja det er nok sikkert på tide…
Mener virkelig Antirasistsikk Senter at politiet bare skal se mellom fingrene når afrikanere voldtar norsk kvinner? Eller skal de ikke reagere når pakistanere skyter vilt rundt seg? Og skal heller ikke politiet i Oslo reagere når afrikanere raner norsk ungdom? Hva med de som svindler med avgifter og sosiale goder? Skal vi kanskje også bare la afrikanske, afghanske, pakistanske og albanske narkotikaselgere få lov å drive på som de vil i Oslos gater?

Forstår heller ikke Antirasistisk Senter hvorfor norsk politi ser seg nødt til å kontrollere disse folka litt oftere enn etniske nordmenn? Men kanskje er det OK for disse antirasistene at utlendinger bevæpner seg med skytevåpen og kniver?

Nei, nå må det bli slutt på dette tøvet med å omtale disse gresstyggende, lite arbeidsvillige innvandrerne fra Afrika – som egentlig er en stor belastning på samfunnet – for ”gode nordmenn” og våre” nye landsmenn”. Hva disse karene mener om politiet i Norge, det er oss knekkende likegyldig. Og for øvrig, så har de som gruppe, bare seg selv å takke dersom de blir utsatt for røff behandling av politiet.

Norsk politi har gjennomgående stor tillit blant folk flest. Og selv om en rekke journalister prøver å sabotere dette så godt de kan, så veit vi som regel at det som skives, ikke stemmer!
Og de afrikanerne som føler seg trakassert og forfulgt av politiet, de burde kanskje overveie om de da ikke heller burde reise tilbake til Afrika. For som jeg veit, så er ikke akkurat politiet i de fleste afrikanske land de som viser mest hensyn…

Folk med minoritetsbakgrunn som kommer til Norge og mener at vårt politi er uhøflige og krenkende mot dem, de burde nok heller få seg en returbillett, men jeg tviler sterkt på at de tør å kritisere politiet i sitt eget heimland. Og de kunne jo forsøke å uttale det samme der som i Norge - at enkelte politifolk ikke burde ha vært i tjeneste! Stakkers dem da.. Men i Norge tør de, for her har de intet å frykte.

Nei, det er vel heller nordmenns mangel på tillit til afrikanere, med tanke på at de er overrepresentert i kriminalstatistikken – til tross for at de er en minoritet – i motsetning til ambulansesaken – som var et helt isolert tilfelle – og hvor det t.o.m. var en afrikaner som var opphavsmann til den volden.

Og til slutt vil jeg bare minne Antirasistisk Senter om at de afrikanerne som klager på norsk politi, og gjerne vil bygge opp tillit, så gjøres dette ved å jobbe, og ikke drive gatelangs i lediggang. De bør da også slutte med å bruke opp alle pengene på å tygge khat. Kanskje burde de også overveie å slutte med å bli forsørget på sosialen – og ikke minst la være å voldta norske kvinner!

Narvik, 18.08.07. Amund Garfors, Demokratene.

Ingen kommentarer: