mandag 13. august 2007

MINNEORD OVER ARNE MYRDAL

Hedersmannen og Norges første og største motstander mot innvandring, Arne Myrdal er gått bort i en alder av 71 år. Han var en velmenende nordmann som med stor bekymring advarte mot den store ”kulturberikelsen” som dessverre også Norge fikk erfare, og fortsatt sliter med.
For Arne ønsket bare sitt folk og sitt land det aller beste,. Og derfor så han det som sin viktigste oppgave i livet å jobbe mot dette som han ofte overfor meg karakteriserte som en kamp mot et verdensomspennende onde. Og som ville få Svartedauen til å virke som en liten snue, som han så ofte sa.

Arne var med på å starte FMI (Folkeaksjonen mot innvandring) i 1987 – en organisasjon som han ledet i flere år, og senere er blitt motarbeidet og latterliggjort av myndighetene. Flere og flere har i ettertid fått sett og erfare at alle de spådommer som Arne og FMI kom med for over 20 år siden, de har nå slått til.
For aldri har vel vi sett så mye gjenger, kriminalitet, narkotika, voldtekter, knivstikking, mord, svindel og trygdemisbruk - enn etter at vi åpnet grensene våre for den muslimske ”berikelsen” og det ”kulturelle mangfoldet.”

Det er mange som har prøvd å sette nazi-stemplet på Arne Myrdal. Men noe nazist, det var han så absolutt ikke. Derimot var han nasjonalistisk i all sitt vesen. Han var stikk motsatt av hva de fleste av dagens politikere og partier står for - og som de alle har som fellesnevner: Internasjonalistiske, hvilket betyr at de ikke har noen følelser for Norge som en enhetlig nasjonalstat. Men det hadde derimot Arne Myrdal. Det var en fryd og en fornøyelse å høre hans svar når disse antinasjonale journalistene prøvde å få denne patrioten til å gå i deres felle. For Arne var en sann nasjonalist, og de klarte aldri å vippe ham av pinnen.

Jo, disse propagandajournalistene fra både aviser, TV og radio burde nok i ettertid, når de tenker tilbake på sin skammelig oppførsel overfor denne ekte nordmannen, føle både forlegenhet og ubehag, nå når de i ettertid ser hva korrupte politikere, polititjenestemenn, advokater og dommere gjorde mot Arne. For Arne og FMI sto nemlig i veien for de kreftene som arbeidet svært målbevist for å bryte ned den norske nasjonen. Arne prøvde tidlig å advare mot en innvandring, satt i system av våre folkevalgte, for både å bryte ned vår befolkningsstruktur og vår nasjonale identitet.

Takka for det var at myndighetene sammen med politiet i Agder lot seg bruke i en politisk sammensvergelse hvor alt var arrangert – for å få Arne dømt og satt i fengsel. En meget skammelig rettssak som kommer til å henge over denne nasjonen i lange tider.

Men trolig vil de fleste forstå hva Arne sto for, når de sjøl sitter på aldersheimen om 20-30 år og ser på at deres etterkommere lever under sharialover… Men da er det for seint.. Takk for din innsats Arne! Vi skal aldri glemme deg.

Fred med Arne Myrdals minne!

Narvik, 13.08-07. Amund Garfors (Demokratene)

Ingen kommentarer: