tirsdag 21. august 2007

AMBULANSESAKEN, MEDIA OG ANNEN VOLD

I går kunne vi lese i en av landets tabloidaviser at en norsk kvinne var blitt gruppevoldtatt i Oslo. En behøver vel neppe å tvile på hvem som var på ferde der. Men enhver kan jo tenke sitt. Og selv om dagens journalister gjør alt de kan for å holde slikt hemmelig, så veit vi at gruppevoldtekter har aldri har vært noe utbredt fenomen i dette landet – og en nokså avskyelig handling som svært få nordmenn beskjeftiger seg med…

Denne svært stygge saken ble ikke ofret mer enn et par linjer.
Så dagligdags og rutinepreget har slik ”berikelse og multikulturell forlystelse” nå blitt. Ja, journalister orker ikke engang å skrive om det. De er sikkert ikke særlig interessert i å gi oss innvandringsmotstandere og lite muslimvennlige noen ekstra poeng, nå i disse valgtider. Og derfor foretrekker de å fortie svært stygge overgrep som voldtekter og grove gjengoverfall på nordmenn.

Fakta er den, at når det er de fremmedkulturelle som utfører disse motbydelige gjerningene, da må, og skal det legges lokk på disse overgrepene! Men i denne ambulansesaken, som gikk som en evig reprise i en halvannen uke, og hvor en fremmedkulturell fikk smellen, og der nordmenn skulle henges ut som et forferdelig folkeslag, uten følelser og empati, da var det ingen ende på hvor mange hundre ganger det skulle gjentas. Selv om det var en fra den fornærmedes og samme kontinent som slo!

Nei, det er ingen tvil i min sjel om at nordmenn er et svært selvdestruktivt folkeslag, dessverre. Alt som er norsk blir regnet som mindreverdig og latterliggjort av PK-mafiaen. Men alt som er fremmed og særlig muslimsk – det er høyverdig, fargerikt og berikende!

Men vi som har seilt jorda rundt, og vært i disse land – som har sett deres lille frihet, valgfrihet, likestilling, kvinnediskrimineringen, demokratiet som er totalt fraværende, verdiskapningen som er lik null, en infrastruktur som totalt mangler, velferd og menneskeverdet som har ytterst dårlige kår – ja, vi kan bare ikke forstå hvordan nordmenn kan ønske dette velkommen til vårt eget land. Men norske sosialister og ”antirasister” – de ”politiske korrekte” og ikke minst disse kulturrelativistene som aviser, TV og radio er spekket med – de kan ikke få innført dette steinaldersamfunnet hurtig nok her i Norge. Lurer virkelig på hvorfor… Men – også de vil nok lære til slutt! Godt valg.


Narvik, 20.08.07.

Amund Garfors
Demokratene.

Ingen kommentarer: