lørdag 8. september 2007

DEN SELEKTIVE RASISMEN I NORGE

Hvor lenge skal disse såkalte antirasistene eller profesjonelle rasist-agitatorene som vi så på kveldens nyhetssending på NRK – med denne Khoinor i spissen – få lov å holde sine evigvarende demonstrasjoner mot nordmenn og det landet som tok imot henne?

Jo, vi veit alle nå at hennes samboer Ali ble forlatt i Sofienbergparken – fordi han ifølge ambulansepersonalet hadde åpnet smekken og urinert på en av sjåførene – mens de prøvde å geleide ham bort til ambulansen.

Men Kohinor burde vite at denne episoden som langt fra er enestående, sikkert kunne åpnet for en interessant diskusjon om ambulansepersonell, deres kompetanse, plikter og oppførsel overfor skadde mennesker. Men i stedet har disse anti-rasistene, som tydeligvis ikke ser på folk som annet enn fargede eller hvite – kuppet hele diskusjonen – og fått den til å dreie seg om ikke annet enn rasisme. Dette til tross for at det var ingen hvit mann som slo Ali i bakken, og at intet rasistisk ble ytret fra ambulansepersonellets side!

Ser ikke disse antirasistene at deres demonstrasjon, hvor denne samboeren til Ali, Khoinor Nordberg i spissen, som rakker ned på politi, sjukehus og ambulansepersonell, og samtidig forlanger dem straffet og avsatt, nå gjør denne saken til en krystallklar manifestasjon av EGEN rasisme mot nordmenn?

For den eneste grunnen til deres reaksjon og sinne er kun det faktum at ofret Ali, denne gang var farget – og intet annet! For det finnes nemlig utallige eksempler på at hvite mennesker har møtt akkurat de samme holdninger blant ambulansepersonell som Ali møtte i Sofienbergparken. Men, når en er hvit og etnisk norsk, og heller ikke har noen kontakter i NRK eller aviser, da kommer en ikke langt…

Den store forskjellen var at dette fikk oppmerksomhet fordi Ali var mørk i huden, og hadde en kjæreste som også hadde mørk hud – og at hennes far jobbet tilfeldigvis i NRK – og da var showet i gang! For når en har mørk hud, har kjendisstatus og de rette forbindelser, da kan en få mye til i dette landet. For de er ikke i stand til å se på Ali som et hvilke som helst menneske. De klarer heller ikke å tenke seg andre grunner til den dårlige behandlingen – enn at han var mørk i huden! Ingen tvil om at dette er primitive mennesker!

Og det var det samme med denne Obiora-saken i Trondheim. Hudfargen fratok Obiora alt av eget ansvar og gjorde ham kun til et ”stakkars” offer. Ingen tvil om at det er rasisme i fulle drag.

Samtidig som alt uheldig som skjer med mørkhudede innvandrere regnes som et utslag av rasisme, så demonstreres det ALDRI andre veien. Når nordmenn myrdes, drepes, voldtas og ranes av folk med utenlandsk opprinnelse, da er det aldri snakk om hudfarge. Hvorfor denne selektive rasismen?

Narvik, 25.08.07.
Amund Garfors, Fylkesleder for Demokratene i Nordland.

Ingen kommentarer: