lørdag 8. september 2007

HØYRE OG FRP ER IKKE TIL Å STOLE PÅ!

Det ser ut som det hersker en utbredt misforståelse om at Demokratene og FrP står for den samme politikk. Men det stemmer nok ikke. I skatte og avgiftspolitikken står vi nok sammen. Likeså når det gjelder byråkrati og formynderi. Men Demokratenes politikk avviker fra FrP’s på en rekke områder, og et av dem er spørsmålet om Narvik skal ta imot flere innvandrere og fortsatt drift av asylmottaket.

For ikke lenge siden leste jeg i Dagbladet at Høyre og FrP er blitt enige om at Norge skal øke den såkalte arbeidsinnvandringen ytterligere. Høyre har jo alltid stått for å holde lønningene nede, og nå følger FrP etter. Nå kommer det fram at mange arbeidsgivere får tilgang på så godt som GRATIS arbeidskraft, og som de ikke har videre forpliktelser for. Dette misbruket får de tilgang til gjennom praksisplasser for å gi ikke-vestlige innvandrere arbeidstrening. Dette er skammelig, og FrP burde ikke samarbeide med Høyre om slik slavedrift.

Vi i Demokratene behandlet dette spørsmålet om arbeidsinnvandring ved landsmøtet i år, og der blei det vedtatt at arbeidsinnvandringen skal begrenses ved at det innføres kvoter for import av slik arbeidskraft.

Dersom arbeidsinnvandringen ikke begrenses, vil de gruppene som utsettes for slik konkurranse (som f.eks bygningsarbeidere, trailersjåfører og sjøfolk) sakke voldsomt akterut lønnsmessig. Dette er jo god Høyre - og nå også FrP-politikk. Men det er stikk i strid med Demokratenes målsetting om gode lønns og arbeidsvilkår for norske arbeidstakere!

Demokratene har sin klokkeklare politikk. Vi viker ikke en tomme! Men dessverre driver FrP dobbelspill i forhold til både asylsøkere og flyplassen i Framneslia. For her snakker de med to tunger. Lokalt vil gjerne Torgeir Trældal ha flyplassen, mens Per Sandberg som sitter i Stortingets Transportkomite, vil legge ned. Dette holder ikke!

Demokratene går ALDRI med på å legge ned flyplassen i Framneslia!


Narvik, 04.09.07.

Amund Garfors
DEMOKRATENE

Ingen kommentarer: