lørdag 8. september 2007

EXIT – HETEROFILE HVITE MENN

Likestillingsombud Beate Gangås kaster seg inn i valgkampinnspurten og ber folk stemme inn kvinner, funksjonshemmede, homofile, lesbiske og innvandrere.

Ja det forundrer meg ikke alt det som komme fra den kanten i disse merkelige tider – hvor nok ei rød lesbisk hurpe av en mannehater i maktposisjon, ikke greier å styre sin avsky for helt normale heterofile hvite menn...

Men de bytter oss gjerne ut med all denne ”fargerike berikelsen” som har tatt seg inn i landet vårt, og som er det største sosialkulturelle eksperiment Norge noensinne har vært utsatt for!

Jeg trodde ikke likestillingsombudet kunne oppfordre til boikott av en gruppe mennesker på grunn av kjønn og legning. Er mannlige heterofile blitt en slik ensartet gruppe nå at man kan forsvare en slik stigmatisering? Hva ville de politiske korrekte sagt dersom man ville boikotte fargede og homofile? Hylekoret ville nok vært unisont!

Tror nok likestillingsombudet burde formulert seg litt annerledes. Dette blir nok litt for enkelt. Og det blir langt under hva man burde forvente av en i hennes posisjon!

Er det ikke snart på tide med en hvit heterofil mann som likestillingsombud?


Narvik, 06.09.07.

Amund Garfors
DEMOKRATENE

Ingen kommentarer: