lørdag 8. september 2007

ER NÅ OGSÅ SVENN KRISTIANSEN BLITT ”RASIST”?

Nei, nå synes jeg virkelig det går for litt for langt i dette landet. Innvandrerpolitikere har nå ikke tillit til den nye Oslo-ordføreren heller. De uttrykker sin misnøye med valget av den nye midlertidige ordføreren, og grunnen til det er at de mener han har opptrådt nedlatende og rasistisk i bystyret. En jobb han har skjøttet meget godt de siste 12 år.

Ja, nå begynner vi å skimte konturene og ikke minst se perspektivene av hva vi har i vente om noen tiår – når disse folka er blitt en virkelig maktfaktor og er i flertall i Oslo. Stakkars de som skal overta styre og stell i Oslo da…

Skal da dette rasismetullet aldri ta slutt? Disse innvandrerne ser jo spøkelser ved høylys dag og roper opp om rasisme for den minste ting. Hvor langt mener disse rabiate bystyremedlemmene at de kan gå i sin jakt på ”rasister” – og likevel bli tatt seriøst og t.o.m bli trodd?

Kan vi heller ikke være enig om at ordet ”rasisme” nå er oppbrukt i dette landet? Vi orker ikke lenger ta dette alvorlig. Og roper man Ulv ofte nok, og i utide, da tror ingen på det når ulven til slutt dukker opp!

Kan vi heller ikke se på den omvendte rasismen som nå går ut over nordmenn? For etniske nordmenn opplever dette hver eneste dag, fra både våre myndigheter og på offentlige institusjoner. Men dette må vi bare finne oss i, for slik er det bare – men innvandrerne tror visstnok at de skal ha spesialbehandling, bare fordi de er mørk i huden?

Saken er den at nå begynner ”våre nye landsmenn” å diskriminere og rakke ned på etniske nordmenn – og det gjør de ved enhver anledning som de ser de kan vinne fram. Dette er både skammelig og frekt!

Samboeren til Ali, denne Khoinoor var så frekk og freidig at hun krevde ambulansefolkene og politifolkene sparket og straffet. Lurer virkelig på når asylsøkere/flyktninger og andre med utenlandsk opprinnelse begynte å ansette, sparke eller straffe norske ansatte?
I deres heimland Bangladesh, Pakistan, Somalia eller Sudan er det kanskje gatas parlament som styrer over ”personalpolitikk” og justis, men vi skal vel ikke ha det slik i Norge?

Våre ”nye landsmenn” krever respekt av oss, men respekten må også gå andre veien. Det er de som har kommet hit, tigget og lurt seg til opphold, og goder betalt av oss! Og takka for det, det er at de kaller oss rasister! Jo. Utakk er verdens lønn, det slår aldri feil.
Ikke rart at folk snart har fått hele denne innvandringen i vrangstrupen. Og kanskje burde våre myndigheter nå begynne å tenke seg to ganger om, før de åpner landet vårt for enda flere mennesker som bare kommer hit for å lage kvalme, problemer og splid?

Narvik, 30.08.07.
Amund Garfors,
DEMOKRATENE

Ingen kommentarer: