lørdag 8. september 2007

KRISTIN HALVORSEN HAR FREKKHETENS NÅDEGAVE

PÅ nyhetene fra P4 i kveld ble det sagt at Kristin Halvorsen nå mente at nordmenn måtte ta et oppgjør med sin rasisme, og at ambulansesaken måtte var den siste episoden der utlendinger ble dårlig behandlet og halvveis slått fordervet her i landet. Hvor frekk kan en minister bli?

Hallo Kristin Halvorsen! Nå tror jeg du retter baker for smed, for du burde aldeles ikke ta denne rapporten fra helsetilsynet for god fisk. Ambulansesjåførene var aldeles ikke rasistisk i sine uttalelser mot denne Ali fra Somalia. For fakta er at de ville ha brukt det samme språket overfor enhver person, mørk, svart, gul eller hvit – la det være helt klart!

Jeg tror de fleste ambulansesjåfører som blir urinert på vil brukt mye sterkere ord enn svin og gris - i alle fall dersom de var nordlendinger.. Gris og svin er aldeles IKKE rasistiske ord!

Og nå ønsker våre myndigheter med Helseminister Brustad i spissen en holdningsendring hos ambulansepersonale og politi hører jeg i samme sending. Utrolig!

Jo, jeg skal være enig i at det er behov for holdningsendring i mange miljøer i dette landet. Fylkeslegen som skriver denne patetiske rapporten er partisk i denne saken, og han burde holdt seg langt vekk med sin holdning til dette! Hvordan i alle dager kan en slik handling bedømmes til å være rasistisk?
Hvorfor er det feilbehandling og rutinesvikt når en hvit person feilbehandles og utsettes for generelt ufyselig oppførsel – mens det er rasisme når en mørkhudet blir utsatt for det samme?
Denne rapporten er ikke verdt papiret den er skrevet på!

Mediene er også forutinntatt, og jeg kan ikke unngå å tenke på hva som hadde skjedd dersom gjerningsmannen som slo Ali i bakken hadde vært norsk. Da hadde vel pressen gått totalt amok – men heldigvis fikk de ikke brukt sitt ”rasismekort” den gangen..

Og denne gjerningsmannen var fra Ghana!! Men det har pressen og Halvorsen klokelig ikke nemt. Mannen er jo en ”berikelse” - ifølge disse, og enda et eksempel på politikernes import av kriminalitet og problemer for nordmenn og ikke minst for landet vårt!

Jeg tror det norske folk begynner å få nok av denne galskapen som vi aldri har bedt om! Vi fikk en innvandringsstopp i 1975 – men den loven sover like tungt som resten av den politiske elite både på venstre og høyresiden. Verken somalieren eller ghaneseren burde vært på norsk jord dersom vi hadde hatt politikere med integritet og fedrelandsfølelse. Men i dette landet skal alt bare flyte, hvor det meste er cirka omtrent, og hvor den ene skylder på den andre. Slik fungerer dette landet!

Narvik, 29.08.07.

Amund Garfors DEMOKRATENE

Ingen kommentarer: