lørdag 8. september 2007

TERRORISTER PÅ OFFENSIVEN

Igjen blir vi minnet om at terroristene i Europa jobber målbevist mot sine mål. Og deres mål er å drepe så mange uskyldige mennesker som mulig!

Nå er det Danmark og Tyskland som får bekreftet at islamistiske terrorgrupper lever blant vanlige fredelige mennesker. I Danmark er en gruppe på 8 mann arrestert – alle fra 4 forskjellige land i Midt-Østen. 6 av disse er premiert med dansk statsborgerskap – og to med lovlig opphold... Og der fant politiet hundrevis av kilo med sprengstoff som var tenkt i en større terroraksjon i landet.
Ikke nok med det, men nå truer nye terrorister med en bølge av selvmordsbombere over hele Danmark. Var det noen som sa at utakk er verdens lønn?

Enda verre var det i Tyskland. Der skulle et storstilt massemord finne sted på flyplassen i Frankfurt - og hvor både terminaler og fly skulle gå i lufta. Ikke nok med det – for på seks årsdagen for terroren i New York, da skulle de sprenge barer, diskoteker og nattklubber i filler – og hvor også hundrevis av liv ville gå tapt. Bilbomber skulle tas i bruk i angrepet. Her er 3 mann foreløpig arrestert. To av disse var etniske tyskere, men hadde konvertert til islam – og en var tyrker..

Det er ingen tvil om at disse terroristene både i Danmark og Tyskland, også har gode kontakter og sympatisører her i Norge. Vi veit at flere muslimer som oppholder seg blant oss her i landet – har sagt rett ut - at de har sterke sympatier med både Al Qaida, Hamas og andre terrororganisasjoner. Og de støtter selvmordsbombing rettet mot jøder og andre målgrupper.

Ja kanskje er dette bare begynnelsen? Og kanskje begynner naive og snillistiske politikere å se fruktene etter tiår med uansvarlig innvandringspolitikk?

Uten at jeg skal male Fanden på veggen, så bør vi her i Norge være mer skjerpet og ALLTID være på vakt overfor ekstreme muslimske grupper. For i dette miljøet kan det finnes islamister som i det skjulte planlegger terror – eller er støttespillere til internasjonale terrornettverk.

Men de er ikke lette å ta – slue som de er. Men de bør vite at norske myndigheter og et våkent overvåkningspoliti holder øye med disse miljøene – selv om det er krefter her til lands som gjerne vil nedtone denne livsfarlige trusselen – som nå er blitt en del av vår hverdag.


Narvik, 06.09.07.

Amund Garfors
DEMOKRATENE

Ingen kommentarer: