tirsdag 15. januar 2008

TERROR OG DØD MOT NORDMENN I AFGHANISTAN.

En journalist fra Dagbladet blei drept og en medarbeider fra utenriksdepartementet ligger sterkt skadd på et sjukehus etter angrep fra Taliban og Al Quaida i Kabul mandag ettermiddag.
FN opplyser nå at det var utenriksminister Støre som var målet..

Ja, det er sterk beklagelig at det måtte gå enda flere norske liv i Afghanistan. Støre fikk nå smake sin egen medisin. Han og den rød-grønne regjering med SV i spissen har gitt hundrevis av millioner til koranskoler som ligger på grensa mellom Pakistan og Afghanisten. Og de pengene har ingen sett noe til. Det fikk vi nettopp vite. Kanskje har de gått rett i hendene på Taliban?

Tenk å våre så enfoldig, naiv og dum å tro at det finnes moderate elementer innafor Taliban?
Nei, det er nok bare den norske regjering – og ikke minst SV som tror de kan få dette røverlandet til å bli et demokrati. Hos Kristin Halvorsen & Co bryr de seg neppe om virkeligheten. For de folka skal lage sing egen versjon. Og det fikk vi se en liten prøve på nå. Afghanistan skal bli et slags sosialistisk-islamistisk himmelrike – unnfanget av de rød-grønne - sammen med islamsk råd. Ja lykke til…

Støre fikk nå se virkeligheten på nært hold. Og han kom der og representerte en regjering som har gitt millioner på millioner til Talibanskoler. Og hva var belønningen?
Jo, han ble belønnet med et angrep på det hotellet han befant seg i. Kanskje han nå så smått ser at denne aktiviteten (som han neppe har det norske folk med seg på) - om å strø rundt seg med norske skattebetaleres penger til koranskoler, ikke var så lurt likevel?

Nei, vi har ikke glemt, og vi husker godt hvordan Støre direkte angrep redaktør Selbekk i Magazinet. Da Selbekk hadde publisert karikaturtegningene – og den godeste utenriksminister sa følgende: ”Bråket ble startet av fundamentalister på begge sider” – og hvor han på en skammelig måte sidestilte ambassadebrennere, kristenhatere, flaggbrennende og annen islamsk pøbel med Selbekk.

Lurer på om Støre, da han lå flat på golvet i kjelleren på hotell Serena, forandret mening? Kanskje han nå ser at mennesker av Selbekks kaliber neppe ville skutt seg inn i et hotell med bomber, håndgranater og automatvåpen – og meiet ned helt tilfeldige forbipasserende?

Kanskje gikk det noen tanker gjennom hodet hans mens han lå der langflat, beskyttet av livvakter – at han var den eneste utenriksminister i den vestlige delen av vår verden, og ”på vegne” av det norske folk hadde anerkjent røverhula Hamas? Og nå var han sjøl blitt et mål for et annet røvergjeng, nemlig Taliban? Utrolig!

Jo, han reiste frivillig til et krigsherjet Afghanistan. Og dette måtte han forvente seg. Slike reiser ligger til stillingen han så gjerne ville ha.. Men utenriksministeren hadde i alle fall et bomberom å gjemme seg i. Men det var ikke alle som hadde det…

Narvik, 15.01.08. Amund Garfors

Ingen kommentarer: