lørdag 5. januar 2008

ADVARSEL TIL VÅRE FOLKEVALGTE: RØR IKKE GRUNNLOVEN!

Den 10.januar skal våre stortingsrepresentanter stemme over et grunnlovsendringsforslag.
Dersom det mot formoding og mot all fornuft blir tilstrekkelig flertall for dette vanvittige forslaget - som Høyre FrP og Arbeiderpartiet gikk inn for rett før jul – vil dette komme til å svekke den norske Grunnloven og vårt nasjonale sjølstyre for alltid.

Dette forslaget går vitterlig ut på å ta bort mindretallsgarantien som sikrer det vernet vi har gjennom Grunnloven – mot at Norge innlemmes i en fremmed stat - og at vi avgir norsk suverenitet og makt til EU’s myndigheter.

Jeg kan også opplyse folk om at ikke engang Stortingets egne hjemmesider er oppdatert på hva som skal skje den 10. januar – så her prøver de å holde mye skjult for landets innbyggere. Kravet i Grunnloven om at slikt som berører nasjonen for evig og alltid – skal kunngjøres for folket!
Men både rikspresse og riksmedia følger elegant opp ved å unnlate å presentere dette for det norske folk. Globalistene som har sin egen agenda, og som dessverre er valgt inn på Stortinget haster mer enn noensinne med å gi bort landet vårt– nå når de har fått flertall der inne.

Når AP og Høyre er de to som i hovedsak går i spissen for et slikt svikefullt forslag, så er det ganske åpenbart og ganske klart for meg, at det eneste de nå har i tankene, det er å få dette forslaget igjennom. Koste hva det koste vil. Så kan de seinere lettere få innlemma landet vårt i EU. Det er bare helt utrolig og ganske forstemmende at de på denne måten vil prøve å endre grunnloven som er klokkeklar på dette området. Ikke minst nå når AP i sitt program sier at en EU-søknad må behandles på den samme måte som tidligere. Enda mer utrolig er det også at de fortsetter på sin ville ferd, nå når Stortings president Torbjørn Jagland nettopp gikk ut og sa til Bergens Tidende at EU-slaget er tapt for alltid.

Nå går de samme kreftene til frontalangrep på det norske folks fremste borgervern, nemlig Grunnloven vår. De går til krig på fundamentet til ”Det Norske Hus” – og de ønsker å rive grunnmuren som hele vår konstitusjon hviler på…
Forstår de ikke at da vil hele ”Det Norske Hus” falle samme med alt som det innebærer?

Å avgi egen nasjonal suverenitet og myndighet er veldig alvorlig. Våre stortingsrepresentanter kan ikke gjøre dette med et lite flertall. La det være ganske klart! De må tenke nøye gjennom hva de er med på den 10. januar. Og det må være et klart og stort flertall som tar en slik alvorlig avgjørelse. Skal virkelig en liten gruppe mennesker , denne makteliten på Stortinget kunne avgjøre en slik overordnet sak for hele det norske folk og vår nasjon. Og det uten at folket har fått innsikt i hva som foregår?

Undertegnede tror ikke jeg tar for hardt i når jeg sier at blant Stortingets 169 representanter sitter et minimum på 113 Globalister som gjerne gir bort landet sitt. De er villig til å svekke vår nasjons selvstendighet for alltid. Men disse folka vil gå inn i vår historie med skamma og sviket som merke - dersom de får flertall ved denne avstemninga den 10. januar.

Narvik, 05.01.08. AMUND GARFORS

Ingen kommentarer: