søndag 6. januar 2008

SKATTEAVTALER OG DEN POLITISKE ELITEN

Ifølge skatteavtalen mellom Norge og Frankrike skal norske statspensjonister ikke betale skatt verken til Frankrike eller Norge. Hvorfor skal denne loven bare gjelde for statspensjonister? Hvorfor ikke også for sjøfolk i utenriksfart, som har tjent hver eneste krone utafor landet?

Kan jeg få spørre hvem som satt med makta i Norge da skatteavtalen ble framforhandla? Har en viss mistanke til at det var Arbeiderpartiet som hadde styringa den gangen. Sikkert veldig lurt med tanke på framtida som pensjonist på franske badestrender… I alle fall har nok fru Brundtland tenkt på skatteplanlegging da det landet ble valgt som bostedsland.

Og nå ser jeg på TV at sosialistene mobiliserer mot alle som kommer med den minste kritikk. Den ene etter den andre står fram og tar Gro i forsvar. Både partisekretær Kolberg og en kar som heter Myrli – der sistnevnte mente at nå fikk det være nok med hardkjøret mot AP’s store dronning.

Ja, vi lukter det på lang vei. Sosialistenes dobbelmoral og ikke minst det ekstreme hykleri. De fornekter seg ikke den gjengen der. Kynismen og dobbelmoralen oser av dem .Hva med sliterne, minstepensjonistene de trygdede og hva med omsorgen de fattige tildeles? De ofres ikke mange tanker. Men Gro flokker de seg rundt og beskytter, for hun har jo ikke gjort noe galt må vite, lyder det fra rosenes leir.

Nei, deres vemmelige likegyldighet oser av dem, og preger de fleste sosialister i deres kamp for å kunne herse og misbruke den øvrige befolkningen. Men pytt pytt, la bare minstepensjonistene og sosialklientene betale skatten – og aller helst øke den samtidig. Så kan heller den politiske eldre eliten bo skattefritt i Frankrike. Deretter kan de komme tilbake til Norge å bruke helsetjenester for millioner... Var det moral vi snakket om?


Narvik, 06.01.08.

Amund Garfors

Ingen kommentarer: