søndag 16. desember 2007

SKAL VI SLUTTE Å SYNGE FEDRELANDSSALMEN?

SV-representant Heidi Kathrin Osland vil ha en slutt på at fylkestinget i Sogn og Fjordane synges inn med den kjente fedrelandssalmen ”Gud signe vårt dyre fedreland” – kan en lese i avisene. – Det dreier seg om respekt for andre – mener dama – og derfor skal salmen opphøre å lyde – for slike toner er nemlig krenkende må vi forstå…

Hvem er det som ifølge Osland krenkes? Og hvem er disse ”alle” ? Skal vi la være å synge en slik flott og oppbyggelig salme fordi den ikke representerer f.eks en muslim fra Somalia, Irak eller Pakistan som har tatt seg ulovlig inn i landet vårt?

Å nei, det ligger andre ting bak: SV er i full gang med å avkristne Norge. Og de har t.o.m flere biskoper med seg i dette arbeidet. Men de samme menneskene åpner gjerne for islam, nye religioner og andre ideologier…

Osland burde vel gå litt stille i dørene og heller fortalt til sine muslimske venner, at når de frivillig har tatt seg inn i et kristent land, da må de rette seg etter de ordninger i det landet de er kommet til!

Sjøl kommer jeg nettopp tilbake fra Thailand. Og i det landet må jeg innordne meg etter landets skikker, regler og påbud! Som for eksempel når jeg går på kino: Før hovedfilmen settes i gang spilles landets nasjonalsang, samtidig som landets konge viser seg på lerretet. Da MÅ alle i salen røyse seg og stå i stram giv akt så lenge kongen viser seg, og nasjonalsangen avspilles!
Skal jeg som nordmann bli krenket av slikt? Da får jeg heller forlate kinosalen…

Dersom denne Osland ikke tåler å høre den vakre salmen, så får hun heller da for pokker forlate salen mens salmen spilles!

Og likeså, dersom muslimene i Norge ikke tåler å høre en slik vakker salme som ”Gud signe vårt dyre fedreland” – da har jeg et meget godt råd til dem: Reis tilbake dit dere kommer fra!

Er det slik å forstå her i landet, at alt som krenkes skal forbys? Da er det vel også snart krenkende at nordmenn spiser griselabber og ribbe til jul? Det må vel da også forbys?

Men i Norge finnes det altså politikere som gjerne ”skiter i eget reir” – og er så korttenkt i sin tankegang at de vil forby landets egen fedrelandssalme – bare for å tilfredsstille fremmede mennesker som helst ser at landets vårt styres etter Sharialover om noen generasjoner.

Kanskje Osland ivrer etter å innføre islam i Norge? Da er vi i alle fall sikre på at muslimske innvandrere ikke blir støtt av noe her. For det er vel viktigere at vi bøyer oss for islam enn at vi tar vare på de tradisjoner som har formet Norge til det landet det er blitt gjennom mange generasjoner?

NARVIK, 16.12.07. AMUND GARFORS.

Ingen kommentarer: