fredag 26. oktober 2007

DET ”BERIKENDE” FELLESSKAP I OSLO’s GATER

Jo, det er ingen tvil om at det oppskrytte og ”berikende” multinasjonale fellesskap i Oslo blir satt på prøve. Denne gangen var det Bettina Jevne fra Røa håndballag som fikk unngjelde. Tenk at 15 prostituerte afrikanske inntrengere kaster seg over henne. De slår, lugger og klorer – og kaller henne - mens politiet stakkar, de holder seg på god avstand. De tør jo snart ikke gjøre noen ting, de heller – for å unngå ”rasiststemplet”! Ingen tvil, det går virkelig framover i fedrelandet..

Nok en gang må vi bare konstatere at vi er blitt et ynkelig og tarvelig folkeferd som ikke engang griper inn når vi ser et slikt overgrep mot ei forsvarløs jente. For det var ingen som overhode reagerte midt på Karl Johans gate under angrepet. Og når endelig politiet dukker opp på åstedet – da er de svært lite villig til å gjøre noe. For ei skam! Hva er det egentlig som holder på å skje i dagens Norge, nå når ikke engang politiet vil gjøre jobben sin lenger?

Hadde det derimot vært en hvit jentegjeng som angrep ei svart jente (svært usannsynlig i grunn) og bruk slike gloser som Jevne fikk høre, ja da hadde det vært rasisme av verste sort. Og da hadde nok politiet både reagert og hatt god tid. Men dessverre, det er andre lover som gjelder for de fremmede, det veit vi.

Og som denne sauebonden Lars Sponheim (V) med stolthet uttalte forleden: Vi er blitt en flerkulturell nasjon! De elsker jo å fortelle oss denne løgna! Om ikke Sponheim ser det, så ser vel de fleste av oss at nå holder Norge på å høste fruktene av dette syke eksperimentet - og dette er vel bare begynnelsen..?

Så får vi bare håpe at norske medier vil bruke en brøkdel av den tida de brukte på ”ambulansesaken” - den som gikk i reprise i flere uker i høst. Men kjenner jeg dem rett, så er ikke nordmenn av særlig stor interesse. Derfor vil også denne saken trolig bare komme som en liten notis. Slik er det bare blitt! Selvforakten overfor våre egne, den er bare blitt helt uhyrlig, både hos politi, påtalemakt og ikke minst hos disse journalistene.


Narvik, 25.10.07.

AMUND GARFORS

Ingen kommentarer: